Aanbod

De juiste woorden vinden, dat valt niet altijd mee. Deze vervolgens ook nog goed op papier zetten, dat kan een uitdaging zijn. Daarnaast ook nog eens rekening houden met jouw doelgroep en de juiste ‘tone of voice’, dat vraagt om een goede aanpak en daar help ik graag mee.

Als tekstschrijver en contentmarketeer ga ik graag samen met jou aan de slag om jouw bedrijf, product of dienst online, maar ook offline, nóg interessanter te maken voor jouw ideale klant. Dit kan middels het inzetten van geweldige content afgestemd op de juiste doelgroep.

Naast dat ik graag content voor je creëer door inspirerende teksten te schrijven, adviseer ik ook bedrijven in hun (content)marketing en coach ik marketingteams om zelf aan de slag te gaan met hun content.

Kom in actie en ga voor meer naamsbekendheid, betrokkenheid en uiteindelijk een hogere omzet.

Online

Jij kent het beste jouw bedrijf, jouw passie en wat je te bieden hebt. Het is dan ook heel logisch dat jij als expert op jouw vakgebied je eigen teksten schrijft. Maar waar moet je beginnen en rekening mee houden? In mijn online trainingen help ik je op weg om met je eigen teksten aan de slag te gaan.

Teksten

Jij weet wat je wilt vertellen, maar niet hoe je het opschrijft in teksten die jouw ideale klant gaan aantrekken. Wellicht is taal en grammatica ook gewoon niet jouw ding. Stop niet langer onnodige tijd en energie in jouw teksten. Ik schrijf of redigeer graag jouw verhaal inspirerend voor jouw doelgroep.

Contentmarketing

Jij hebt een prachtig merk, product of dienst, maar je weet niet hoe je jouw ideale klant moet verleiden. Ik vertel je graag hoe je aantrekkelijke en waardevolle content kunt creëren om je bedrijf zichtbaarder te maken, zodat je jouw doelgroep weet te bereiken en je de ideale klant weet aan te trekken.

Wil jij ook teksten die niet alleen lekker lezen, maar ook nog eens klanten opleveren?

Download dan mijn gratis e-book

Met mijn 12 schrijftips kun jij snel aan de slag om jouw eigen succesvolle teksten te schrijven. Zo maak je van jouw lezers daadwerkelijk klanten.

Ontvang de gratis
ChatGPT Cheat Sheet

Bedankt voor je inschrijving!