Contentmarketing

Content is de basis

Heb jij een prachtig merk, product of dienst, maar heb je geen idee hoe jij online beter zichtbaar kunt worden? Hoe kun je jouw verhaal waar jij zo gepassioneerd over bent het beste aan jouw doelgroep vertellen en ervoor zorgen dat je een trouwe achterban krijgt en je ideale klant aantrekt?

Contentmarketing is gericht op het maken en verspreiden van waardevolle en relevante content die aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep. Content is een verzamelnaam voor alle informatie die (online) gedeeld kan worden. Denk aan afbeeldingen en video’s, maar ook aan geschreven teksten, zoals webteksten en blogs. Met de juiste content weet je jouw ideale klant aan te spreken en te binden.

Contentstrategie

Jij wilt jouw verhaal met de wereld delen. Je weet dat inspirerende content een belangrijke rol in jouw marketing kan spelen, maar tot dusver lukt het je niet. Het ontbreekt je aan kennis, tijd en energie en daarom is er geen duidelijke strategie. Want waar dien je rekening mee te houden en waar moet je eigenlijk beginnen?

Ik kijk graag met je mee om de basis te leggen voor jouw contentmarketing, zodat jij online beter zichtbaar wordt voor jouw doelgroep.

Content voor jouw business

Contentmarketing is een cruciaal onderdeel van marketing en je business kan niet zonder. Het is dé manier om je klanten aan je bedrijf en merk te binden. Maar hoe ontwikkel je een effectieve contentstrategie die werkbaar is voor jouw bedrijf en eventueel jouw team?

Graag kijk ik met jou mee om samen te ontdekken wat content waardevol en uniek maakt en hoe je deze content met succes kunt toepassen en daarmee je doelgroep kunt bereiken. We kijken naar waar je staat en waar je online naartoe wilt met je bedrijf. Ik adviseer, coach en ondersteun waar nodig, zodat jij straks weet hoe je content moet creëren en inzetten om van jouw doelgroep daadwerkelijk klanten te maken.

Tarieven Business Content Marketing

Afhankelijk van jouw wensen, overleggen we wat ik voor jou en je bedrijf kan betekenen. Dit kan eenmalig, maar ook maandelijks en 1-op-1 of voor je hele (marketing)team. Het belangrijkste is dat jij jouw contentstrategie hebt staan en vanuit die basis verder kunt uitbouwen.

Graag overleg ik samen met jou de wensen voor een offerte op maat.

Wil jij ook teksten die niet alleen lekker lezen, maar ook nog eens klanten opleveren?

Download dan mijn gratis e-book

Met mijn 12 schrijftips kun jij snel aan de slag om jouw eigen succesvolle teksten te schrijven. Zo maak je van jouw lezers daadwerkelijk klanten.

Ontvang de gratis
ChatGPT Cheat Sheet

Bedankt voor je inschrijving!