Mijn verhaal

Ben jij content met jouw content?

Jij hebt een geweldig bedrijf met een dito merk, product of dienst en toch weet je jouw ideale klant niet aan te trekken. Je bent gewoonweg niet tevreden over je (online) zichtbaarheid. Je weet dat het beter kan, maar je hebt geen idee hoe je je doelgroep moet bereiken én waar je de kennis en tijd vandaan moet halen.

 • Waar sta je met je teksten en contentstrategie?
 • Waar wil je op korte termijn naartoe groeien?
 • Waar loop je zelf tegenaan?
 • Welke hulp zou je nu willen bij jouw teksten en content?
 • Hoe krijgen we jouw verhaal inspirerend verteld?

Ben jij klaar om aan de slag te gaan met jouw contentmarketing en/of teksten?

Jouw verhaal inspirerend verteld

Hi, ik ben Linda Mei en een rustige, maar enthousiaste allrounder op het gebied van marketing met passie voor het schrijven van succesvolle teksten. Ik help jou jouw verhaal inspirerend te vertellen, zodat de juiste doelgroep aangesproken wordt. Ik denk graag met mijn klanten mee om zo het beste resultaat te bereiken.

Als tekstschrijver en contentmarketeer zie ik dat veel ondernemers hun bedrijf, product of dienst op de verkeerde manier presenteren. Hierdoor missen zij vaak opdrachten en verkoopmogelijkheden. Een simpele oplossing is het inzetten van geweldige content afgestemd op de juiste doelgroep. Door duidelijk jouw klant aan te spreken en te voorzien in zijn behoefte, is hij eerder geneigd voor jou te kiezen.

Naast dat ik graag content voor je creëer door inspirerende teksten te schrijven, adviseer ik ook bedrijven in hun (content)marketing en coach ik marketingteams om zelf aan de slag te gaan met hun content.

Over mij, Linda Mei

Sinds de basisschool ben ik al dol op schrijven. Hele pagina’s schreef ik vol met mijn vulpen in mijn mooiste handschrift. Ook kalligrafie en handlettering zijn aan bod gekomen. Overal in huis ligt wel een notebook om op ieder moment wat op papier te zetten.

Ook dictees gingen mij vanaf de basisschool al goed af. Mijn fascinatie voor taal heeft zich later van de Nederlandse taal uitgebreid naar ook vreemde talen, die ik door mijn studie International Business and Languages bleef volgen.

Na mijn studie ging ik al snel aan het werk en na verschillende functies, van inkoop en logistiek tot export en marketing heb ik de afgelopen 10 jaar mijn passie in het laatste gevonden.

Dat bracht mij in 2018 tot het volgen van mijn droom en het beginnen aan een nieuw avontuur als ondernemer in voor mij de perfecte combinatie van schrijven, taal en creatief bezig zijn.

Waarom Linda & Co.ntent?

Heldere taal

Ik houd van duidelijke afspraken en wil in alles transparant zijn.

Jouw verhaal

Ik zet jouw verhaal op papier, zodat het voelt alsof je het zelf vertelt.

Snelle communicatie

Ik reageer zo snel mogelijk en houd van korte lijntjes en doorpakken.

Favorieten

 • Mijn gezin bestaande uit een vrouw, een man, een dochter en twee zonen (“Oh, wat leuk, een eeneiige tweeling!”)
 • Fitness en de daarbij horende sportlegging
 • Romantische komedies, maar ook ‘true crime’ documentaires
 • Tijdschriften en romans (van luchtig tot erotisch)
 • Sport kijken en dan vooral voetbal en F1 (mede dankzij legendes Jari Litmanen en Jenson Button)
 • Koken en bakken, maar ook het opeten ervan
 • Cappuccino en sushi, maar liever niet samen
 • Batman (ooit trek ik een Catwoman pakje aan)
 • Het lied “Ik voel mij zo verdomd alleen” (de LP van Danny de Munk grijsgedraaid, maar de film Ciske de Rat nog nooit gezien)

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Laten we eens samen kijken of er een klik is en of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Wil jij ook teksten die niet alleen lekker lezen, maar ook nog eens klanten opleveren?

Download dan mijn gratis e-book

Met mijn 12 schrijftips kun jij snel aan de slag om jouw eigen succesvolle teksten te schrijven. Zo maak je van jouw lezers daadwerkelijk klanten.

Ontvang de gratis
ChatGPT Cheat Sheet

Bedankt voor je inschrijving!