Schrijf een ijzersterke verkooppagina die jou wat oplevert

Maak van jouw bezoeker een betalende klant

Met deze online training “Schrijf een converterende verkooppagina” ga je zelf aan de slag met de teksten voor jouw verkooppagina en maak je van jouw bezoekers daadwerkelijk klanten die jou omzet opleveren.

1.

Jij weet wat je moet doen om van jouw verkooppagina een groot succes te maken.

2.

Jij weet welke teksten je moet schrijven om jouw lezer aan te zetten tot actie.

3.

Jij hebt straks een ijzersterke verkooppagina die werkt en jou omzet oplevert.

Jij hebt een geweldige dienst of mooi product, maar waarom blijft de verkoop achter? Je hebt heel duidelijk voor ogen wat je wilt vertellen over jouw aanbod, maar hoe zet je dat nu goed op papier. En wat is eigenlijk de juiste manier om de tekst voor een verkooppagina te schrijven?

Jij wilt niet alleen dat jouw aanbod er goed uitziet, maar je wilt dat jouw diensten of producten daadwerkelijk gekocht worden. Je wilt dat je verkooppagina optimaal ingericht is en daarnaast teksten heeft die de juiste doelgroep meteen aanspreken, zodat dit omzet genereert. Jij wilt resultaat!

Dit zeggen mijn klanten

“Linda heeft al meerdere keren de teksten voor diverse landingspagina’s voor mijn website geschreven. Daarnaast schrijft ze de captions voor mijn zakelijke Instagram account. Ze weet precies hoe ze de teksten vanuit mij kan schrijven en hoe mijn doelgroep bereikt kan worden. Dat is erg knap! ”

Amber Altenburg – Brainwise

“Linda heeft content en teksten voor de social media kanalen en website van mijn bedrijf TiaMo Seasongifts geschreven. Ze had zich hiervoor goed verdiept in het bedrijf, waardoor de teksten goed aansloten bij de doelgroep. Daarnaast komt ze vaak met creatieve ideeën en denkt ze altijd met je mee. Dit maakt haar service erg persoonlijk en dat is heel fijn om mee te werken!”

Chris Engbersen – TiaMo Seasongifts

The purpose of the first draft is not to get it right, but to get it written.

Jij wilt een succesvolle verkooppagina

Ook jij hebt het in je om te schrijven! Jij weet als ondernemer wat je wilt vertellen, wat jouw passie is en wat je wilt verkopen. Schrijf dat vooral op! Maar als het eenmaal op papier staat, dan heb je nog niet per se teksten die jouw doelgroep aanspreken en zorgen voor omzet.

Graag help ik je daarbij met mijn online training!

  • Jij leert hoe je het beste jouw verkooppagina kunt opbouwen
  • Jij weet straks wat je wel moet vertellen en wat ook niet
  • Jij ontdekt wat jouw teksten juist boeiend maken voor jouw lezer
  • Jij krijgt tips die helpen om van jouw bezoeker een klant te maken
  • Jij vertelt straks jouw unieke verhaal dat je ook nog eens wat oplevert

Wil jij ook een salespage die werkt? Ga doelgericht aan de slag met jouw teksten en schrijf de perfecte verkooppagina voor meer conversie.

Online training:
Schrijf een converterende verkooppagina

Deze training is een schriftelijke en praktische training van 5 hoofdstukken. Je leert hoe je met een verkooppagina en de teksten daarvoor aan de slag kunt gaan en met behulp van het e-werkboek inclusief checklist ga je jouw eigen teksten schrijven!

€ 189,-

De inhoud van de training

Hoofdstuk 1 - Introductie

Wat is een verkooppagina en wat is het doel ervan?

Hoofdstuk 2 - Tips

Tips voor een goede basis van jouw verkooppagina.

Hoofdstuk 3 - Stappenplan

Een helder stappenplan om een optimale verkooppagina op te bouwen.
Inclusief een handige én overzichtelijke download.

Hoofdstuk 4 - Schrijven maar

Jouw checklist en e-werkboek om doelgericht te gaan schrijven.

Hoofdstuk 5 - Inspiratie

Voorbeeldzinnen en ideeën om je op weg te helpen.

Na het volgen van deze online training weet jij straks als geen ander om een verkooppagina te creëren die jou wat oplevert.

Wat kun je verwachten?

  • Een online training met 5 hoofdstukken over het schrijven van een converterende verkooppagina. Stap voor stap neem ik je mee en geef ik je tips en een e-werkboek om mee aan de slag te gaan.
  • Je ontvangt de hele training in één keer en je kunt direct starten. Je kunt de training volgen in je eigen tempo en op ieder moment ermee aan de slag en het raadplegen.
  • Een eenmalige investering waar je vanaf nu altijd baat van gaat hebben bij iedere verkooppagina die je gaat schrijven.
  • Binnen de kortste keren een verkooppagina die jouw ideale klant aantrekt en zorgt voor meer verkopen.

Deze online training “schrijf een converterende verkooppagina” is nu slechts € 189,- (excl. btw).

Met deze online training weet jij op korte termijn een verkooppagina neer te zetten die jouw ideale klant aantrekt en die jou omzet gaat opleveren. Dat wil jij toch ook? En liever gisteren dan vandaag!

Tijdelijk aanbod én vol=vol.

Omdat je na het schrijven mogelijk toch nog twijfelt aan je teksten, wil je misschien wel wat extra advies van mij als ervaren tekstschrijver.

Als je nú investeert in deze online training, investeer ik maar liefst een halfuur in jou en je teksten om de puntjes op de i te zetten.

Let wel op dat dit een tijdelijk aanbod is en mijn agenda al redelijk vol is, dus wacht niet te lang.

Dit zeggen mijn klanten

“Linda schrijft teksten voor mijn online huiswerkbegeleiding Whatdoiknow. Linda is voor mij ‘de boost’ in mijn bedrijf. Ze heeft zich helemaal ingeleefd in mij en mijn visie en schrijft hierdoor hele goede teksten voor zowel mijn website, funnels en sociale media. Linda heeft de kwaliteit om zich in te leven en zo de ideale klant op een treffende manier aan te spreken.
Linda is flexibel, hardwerkend en proactief. Ze werkt snel en is een vriendelijke toegankelijke vrouw die met je meedenkt. Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar een goede copywriter.”

Karin Loogman – What Do I Know? | Online huiswerkbegeleiding

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training?

Of je nu ondernemer bent of als marketeer verantwoordelijk bent voor de teksten binnen jouw bedrijf, jij wilt graag weten hoe je teksten schrijft en specifiek de teksten voor een verkooppagina. Jij wilt maar al te graag weten hoe je je bezoeker moet verleiden met aantrekkelijke teksten en op die manier jouw product of dienst moeiteloos weet te verkopen.

Je leert met deze online training trouwens niet foutloos schrijven, daar zijn andere trainingen voor 😉

Hoe gaat het als ik de online training koop?

Bij het afrekenen, maak je een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de link van de inlogpagina en krijgt daarmee meteen toegang tot de online leeromgeving.

Wanneer kan ik beginnen?

Na betaling krijg jij meteen toegang tot de training in de online leeromgeving. Je kunt dus direct aan de slag gaan als je dat wilt. Je kunt eenvoudig je eigen momenten om te leren en te schrijven inplannen en bepaalt zelfs de volgorde van de modules, ook al kun je natuurlijk het beste met module 1 beginnen.

Hoe lang heb ik toegang tot de online training?

Je behoudt 2 jaar toegang. Je kunt de training dus ook nu kopen en later volgen, ook al raad ik je aan om er direct mee aan de slag te gaan. Want hoe eerder je succesvolle teksten op je verkooppagina hebt staan, des te eerder jij resultaat ziet en je de verkopen ziet stijgen.

Wat als ik vragen heb over of tijdens de training?

Stuur mij gerust een mailtje via info@lindaencontent.nl.

Krijg ik een factuur?

Jazeker, deze ontvang je in je mailbox na betaling.

Ben jij helemaal enthousiast en kun je niet wachten om met de teksten voor je verkooppagina aan de slag te gaan?

Ga eenvoudig voor meer klanten en meer omzet!

Ontvang de gratis
ChatGPT Cheat Sheet

Bedankt voor je inschrijving!