Let’s talk business!
Linda & Co.ntent staat voor service, kwaliteit én betrouwbaarheid. Dit alles met een persoonlijke benadering. Met mijn diensten zorg ik ervoor dat jij geen energie hoeft te stoppen in zaken die jou niet interesseren en je zo tijd kunt besparen en dingen kunt doen die jou wel een glimlach opleveren.
Linda & Co.ntent staat voor service, kwaliteit én betrouwbaarheid. Dit alles met een persoonlijke benadering. Met mijn diensten zorg ik ervoor dat jij geen energie hoeft te stoppen in zaken die jou niet interesseren en je zo tijd kunt besparen en dingen kunt doen die jou wel een glimlach opleveren.

Website

Jij wilt jouw verhaal inspirerend verteld hebben en daar moet ruimte voor zijn. Met webteksten houd ik rekening met jouw ideeën, zoekwoorden, maar ook factoren zoals het design van jouw (toekomstige) website en de deadline. Ik hanteer voor het schrijven van webteksten dan ook geen vaste tarieven, maar maak naar aanleiding van jouw wensen een offerte op maat.

Om je echter wel een richtlijn te geven, kun je bij webteksten denken aan het volgende:

 • Teksten voor 5 pagina’s
 • Circa 300 woorden per pagina
 • Rekening houdend met webdesign
 • Eén correctieronde

Vanaf € 1.125,-

Website én teksten

Ben jij naast een tekstschrijver ook nog op zoek naar een goede webdesigner voor jouw nieuw te ontwikkelen website of om jouw huidige website een boost te geven? En wil je ook meteen alles rondom de privacywetgeving goed geregeld hebben voor jouw website? Samen met Brainwise en Veritas Advies heb ik totaalpakketten samengesteld. Zo heb jij straks jouw website helemaal naar wens en up-to-date.

Jouw WordPress website gebouwd én gevuld met de volgende voordelen:

 • Eén intakegesprek met webdesigner Amber van Brainwise en mij
 • Vooraf een afgesproken tarief
 • Betalen in twee termijnen
 • Eén correctieronde voor zowel webdesign als teksten

Indien je aanvullende wensen hebt, dan bespreken we graag samen de mogelijkheden met je om vervolgens een passende offerte te doen.

* Het webdesign wordt verzorgd door Brainwise.

** De juridische documenten worden op maat opgesteld door Veritas Advies.

Social media

Jij hebt geen idee wat je iedere keer weer op social media moet plaatsen en je wilt je hoofd hier ook niet over breken. Ik bespaar jou graag tijd, geef je een duidelijke strategie en zorg ervoor dat jij voldoende content hebt om met regelmaat wat op jouw social media kanalen te posten.

Indien je nog niet goed weet waar je moet beginnen, dan is het wellicht een idee om een adviesplan te laten schrijven en dit als startpunt te nemen voor jouw contentmarketing.

Adviesplan – een rapport op maat om zelf mee aan de slag te gaan
 • heldere strategie en kijk op jouw social media
 • plan van aanpak per social media kanaal
 • voorstel contentplanning en mogelijkheden
 • interessante hashtags gericht op jou en je bedrijf
 • tips & tricks rondom social media en content
 • evt. advies over de content op jouw website

Vanaf € 300,-

Ik overleg graag samen jouw wensen voor een offerte op maat.

Voor starters

Ben jij een startende ondernemer en heb je geen kennis van social media of wil en kun je hier gewoonweg de tijd niet voor vinden, dan pak ik dit graag voor je op.

Voor bedrijven

Jij weet dat jouw bedrijf zich online beter kan en moet laten zien, maar jij en je team komen hier gewoonweg niet uit of jullie hebben andere werkzaamheden liggen, waardoor de tijd voor content ontbreekt.

* Voor meer berichten per maand of meer social media kanalen maak ik graag een passende offerte.

** Indien wenselijk kan ik stockphotos plaatsen of een fotograaf voorstellen.

*** Naast het schrijven en het beheer, kan ik ook de social media kanalen verder uitbouwen. Dat wil zeggen dat bepaalde voor jou interessante bedrijven, personen en hashtags bekeken en gevolgd worden. Ik overleg graag met je voor een passende offerte.

Blogs en nieuwsbrieven

Wil jij met regelmaat jouw doelgroep op de hoogte houden en kennis delen, maar hier zelf geen tijd en energie in stoppen? Ik schrijf graag jouw blog of nieuwsbrief.

 • tekst passend bij jou, je bedrijf en jouw merk
 • gericht op jouw doelgroep
 • ideeën door jou aangeleverd
 • tot max. 1.000 woorden

1 blog/nieuwsbrief per maand – € 195,- per maand

2 blogs/nieuwsbrieven per maand – € 350,- per maand

4 blogs/nieuwsbrieven per maand – € 620,- per maand

Een combinatie van blogs en nieuwsbrieven is uiteraard ook mogelijk.

De maandpakketten gelden voor één maand, lopen stilzwijgend per maand door en zijn maandelijks opzegbaar, rekening houdend met een opzegtermijn van één maand.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Kom in beweging!