Taal is mijn ding

Heb jij een hekel aan mensen die altijd maar letten op taalfouten van anderen en je dan ook het liefst nog eens verbeteren? Jij maakt je er gewoon niet druk om of je vindt het gewoon lastig. Op zich niet erg, maar wel vervelend als je professioneel over wilt komen met foutloze teksten in jouw marketinguitingen en content.

Ik ben wél van de Nederlandse taal, dus laat je teksten gerust aan mij over! Naast dat ik op spelfouten en grammatica let, is taal helemaal mijn ding en vind ik het een must dat een tekst goed en lekker leesbaar is. En als de tekst ook nog eens converteert, dan is dat helemaal super!

Teksten schrijven

Jij wilt jouw verhaal inspirerend verteld hebben, maar daar moet wel ruimte voor zijn. Heb jij geen idee hoe je een wervende tekst op papier kunt zetten? Of heb je geen tijd en energie om je te verdiepen in teksten die werken en jouw ideale klant weten aan te spreken? Ik ga graag aan de slag met jouw teksten, zodat jij goed gevonden wordt en jij meer leads kunt genereren.

Bij het schrijven houd ik rekening met jouw ideeën, kernwaarden, tone of voice, doelgroep, maar ook met eventuele SEO zoekwoorden of het design van je (toekomstige) website.

Teksten corrigeren en redigeren

Ben je niet helemaal zeker van de spelling en grammatica en wil je dit graag even gecheckt hebben? Of lopen sommige zinnen nog niet helemaal lekker en wil je graag passages geredigeerd hebben? Ik kijk je teksten na op taal en indien gewenst, geef ik je advies en herschrijf je tekst eventueel.

Wat ik voor jou kan schrijven, redigeren en corrigeren

Webteksten
Blogs
E-books
E-mails (funnels)
Productomschrijvingen

Tarieven teksten

Ik ga graag voor jou aan de slag met jouw teksten, maar wat kost dat dan? Schrijfwerk is maatwerk, daarom is het ook niet echt mogelijk om een tarief te noemen. Tarieven zijn afhankelijk van onder andere de aangeleverde informatie, research, maar ook de lengte van de teksten en wederkerigheid. Aan de hand van jouw wensen, maak ik graag een offerte op maat.

Om je een richtlijn te geven, bij deze een indicatie van je investering voor webteksten en zakelijke blogs.

Webteksten

Een website bestaat minimaal uit een homepage, een over-pagina en een contactpagina. Daarbij komen meestal nog pagina’s bij over je diensten of producten.

Een complete website bestaande uit 5 pagina’s:

 • Eén (telefonisch) intakegesprek en/of schriftelijke briefing
 • Research
 • Teksten voor 5 pagina’s (aangeleverd in Word):
  homepage, over-pagina, 2 pagina’s voor diensten/producten/tarieven en contactpagina
 • Eén correctieronde
 • Meerprijs voor een extra webpagina: € 125,-
 • Meerprijs voor een verkooppagina: € 250,-

Vanaf € 750,-

Blogs

Een blog is een goede manier om jouw doelgroep op de hoogte te houden en kennis te delen. Het is verstandig om met enige regelmaat een blog te plaatsen.

 • Eén (telefonisch) intakegesprek en/of schriftelijke briefing
 • Research
 • Maximaal 800 woorden
 • Eén correctieronde

Vanaf € 195,- per blog

Zo nu en dan een tekst – strippenkaart

Heb je af en toe een tekst nodig of wil je met regelmaat je tekst even voor de zekerheid gecheckt hebben? Dan is het een idee om een strippenkaart bij mij af te nemen.

Met een strippenkaart koop je op voorhand een aantal uren bij mij in. Je kunt de uren naar eigen inzicht en behoefte gebruiken. Het voordeel van een strippenkaart is dat het offertes scheelt bij iedere opdracht/tekst. Ik kan bij jouw seintje meteen aan de slag met jouw tekst.

Nadat ik een inschatting heb gemaakt van de benodigde hoeveelheid strippen (1 strip = een halfuur), plannen we de werkzaamheden samen in. Na het verrichten van de werkzaamheden stuur ik je een overzicht van de werkzaamheden met de bestede tijd en het restant van nog te besteden strippen.

Een strippenkaart met 10 strippen (5 uur) € 425,-.

Een strippenkaart neem je eenmalig af en is maximaal een jaar geldig vanaf de factuurdatum. Na dat jaar wordt er geen geld geretourneerd voor de ongebruikte uren.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

Wil jij ook teksten die niet alleen lekker lezen, maar ook nog eens klanten opleveren?

Download dan mijn gratis e-book

Met mijn 12 schrijftips kun jij snel aan de slag om jouw eigen succesvolle teksten te schrijven. Zo maak je van jouw lezers daadwerkelijk klanten.

Ontvang de gratis
ChatGPT Cheat Sheet

Bedankt voor je inschrijving!